Samen met onze gerenommeerde aannemers en een vaste partner in sanitair, hebben we ons gespecialiseerd in de renovatie van badkamers. Uw ideeën en vooropgesteld budget, in combinatie met ons deskundig advies geven een prachtig resultaat. Bekijk onze referenties.

Van A tot Z:

BEZOEK AAN HUIS

Nadat wij een schets van uw ideale badkamer hebben ontvangen, bekijkt ons verkoopteam samen met u uw ideeën. U doet wat inspiratie op in onze toonzaal tussen onze ruime keuze aan tegels, en wij geven ons advies omtrent het gewenste sanitair. Wanneer het concept is uitgewerkt, plannen we een bezoek aan huis van onze ploeg om de technische aspecten te bekijken.

SANITAIR

Wanneer alle keuzes gemaakt zijn, bekijken we welke technische aanpassingen er moeten gebeuren in de badkamer. Zoals verplaatsingen van leidingen, afvoeren,… Tenslotte worden deze werken onder garantie uitgevoerd door een vakman in sanitair.

KEUZE TEGELS

Wanneer alle technische aspecten zijn besproken, volgt het aangename werk: de keuze van uw perfecte tegel. Ook hierin staan wij u bij. Ons verkoopteam adviseert en inspireert u totdat uw badkamer precies het uitzicht krijgt dat u in gedachte heeft.

REALISATIE VAN UW PROJECT.. VAN A TOT Z!

In samenwerking met A..Z Design werken wij uw project af tot in de kleinste details. In een eerste fase voorzien wij de afbraak van uw bestaande badkamer. Vervolgens verplaatsen wij alle nutsleidingen op de gewenste plaats en worden wanden en vloer betegeld. Tenslotte plaatsen wij het door u gekozen sanitair.

In een mum van tijd toveren wij uw oude badkamer om in de nieuwe badkamer van uw dromen….

Algemene Voorwaarden | © Zamex, Alle Rechten Voorbehouden. | Privacy Policy